Marlies Morssink

Hoe het zo gekomen is...

Met een stijlvolle moeder en een "vorig leven" in de wereld van F1, merkte ik al snel wat kleding met je kan doen: als je er mooi uitziet, krijg je complimenten, voel je je goed en kun je stralen ! Dus een boutique was een logische volgende stap !

Mijn collectie is dan ook met liefde samengesteld. Geinspireerd door mijn dochter Frederique, die vooral de "hippe jonge items" inkoopt,  “ambassadrices” van mijn winkel, mooie reizen en internationale bladen gaan wij overal op zoek naar bijzondere items, soms bij prachtige Nederlandse merken als Ibana maar ook in bijzondere steden in het buitenland. Van ieder item kopen we altijd maar een beperkt aantal stuks waardoor exclusiviteit zoveel mogelijk wordt gewaarborgd en de collectie voortdurend wisselt !

Hip en trendy maar ook tijdloze klasse zijn de kenmerken van LIZ by. MM, waarbij we altijd prijs-kwaliteit in de gaten houden zodat jij kunt stralen bij welke gelegenheid dan ook !

Onze webshop is slechts een verlengstuk van onze gezellige boutique, die een bezoekje aan Hengelo waard maakt, parkeren kan voor de deur en een mooi gepresenteerd kopje koffie, thee of glaasje wijn staan uiteraard altijd klaar !

Ieder najaar presenteren wij onze Fall/Winter Collectie traditiegetrouw op locatie bij Twentes Hotspot Asian Restaurant Umami tijdens een avondvullende Diner-show. We nodigen je graag uit hier eens bij aanwezig te zijn !

De Voorjaarscollectie wordt gepresenteerd tijdens ons heerlijke 2-daagse Street-Food&Fashion Event ! Dus mocht je eens in de buurt zijn.. onze mooie foto's zeggen genoeg.. en houd vooral Insta en Fb in de gaten ! 

Voor nu wensen  wij je heel veel shop-plezier en uiteraard heel veel draag-plezier van je LIZ-aankoop!


CU, liefs Marlies en Team LIZ by. MM.